Menu

OVER ONS.


Rexel staat letterlijk voor de “Koning van de Elektrotechniek”, de grootste en meest innovatieve elektrotechnische groothandel ter wereld. Samen met 400 collega’s op 22 verschillende locaties zijn we met trots elke dag bezig met onze baan met een cultuur van een sterk familie- en teamgevoel. 

Dat blijkt ook uit onze de onderzoeken die we de afgelopen jaren hebben gedaan onder onze medewerkers. Bij Rexel Nederland vinden wij het namelijk belangrijk dat medewerkers vertrouwen hebben in het management, trots zijn op hun baan en plezier hebben met collega’s. Daarbij handelen we ook vanuit de hieronder weergegeven kernwaarden, in onze werkzaamheden en de samenwerking met collega's onder elkaar en naar de klanten toe.Rexel Nederland is Best Workplace 2017.


De resultaten van het onderzoek bij Great Place to Work® zijn dan ook gedeeld met iedereen binnen Rexel. Maar daar blijft het niet bij. Per afdeling of vestiging worden de resultaten opgepakt door gezamenlijk actieplannen op te stellen. Op deze manier bundelen we de krachten door te evalueren welke punten goed gaan en welke beter kunnen. Zo blijven we continue werken aan goed werkgeverschap. 

Great Place to Work® is dé wereldwijde autoriteit op gebied van goed werkgeverschap. Anders dan andere onderzoeksbureaus kijkt Great Place to Work®, op basis van meer dan 30 jaar empirisch onderzoek, zowel naar het werkgeversbeleid als het perspectief van de medewerker. Met een harde ondergrens en vertrouwen als de sleutel tot goed werkgeverschap en betere bedrijfsprestaties, wordt jaarlijks in maart de lijst van Best Workplaces gepubliceerd. Great Place to Work® doet onderzoek in 50 landen bij wereldwijd meer dan 6.000 bedrijven die samen meer dan 12 miljoen medewerkers vertegenwoordigen. In Amerika is de Best Workplaces lijst beter bekend als de Fortune Top 100. 
Wil jij ook werken voor een Best Workplace?

Kijk dan snel bij onze vacatures of laat ons weten hoe jij samen met ons de toekomst wilt bouwen.

Het Vitaalste Bedrijf van Zuid-Holland 2018. 


Rexel is in 2018 uitgeroepen tot Het Vitaalste Bedrijf van de provincie Zuid-Holland. Meervoudig olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband overhandigde de prestigieuze prijs aan algemeen directeur Martin Verdegaal.

Volgens jurylid Van den Hoogenband investeert het bedrijf van alle deelnemende bedrijven in de provincie het meest in het vitaal houden van zijn medewerkers.

Aangezien Rexel ervan overtuigd is dat energieke medewerkers bepalend zijn voor het succes en de prestaties van het bedrijf, wil Rexel een ‘best workplace’ zijn. Dit houdt onder meer in dat elke medewerker duurzaam inzetbaar, vitaal & gezond is en met plezier zijn werk doet, zijn talenten gebruikt en zich blijft ontwikkelen.

Daarom heeft Rexel het vitaliteitsprogramma ‘Rexel Energ!ek’ ontwikkeld, dat bestaat uit drie pijlers: leefstijl, werkvermogen (mentale en fysieke weerbaarheid) en samenwerking. Zo is er een Rexel Academy waar onder meer opleidingen over slapen, voeding, positief denken en zingeving gevolgd kunnen worden. Familie kan meedoen aan cursussen, zoals stoppen met roken en gezonde voeding. Boegbeeld van het Rexel Energ!ek programma is olympisch kampioen zeilen Marit Bouwmeester.

De verkiezing van Het Vitaalste Bedrijf is een initiatief van ONVZ en MKB-Nederland.

Wil jij ook werken bij Rexel waar we het belangrijk vinden dat collega’s fit en gezond blijven?

Kijk nu bij onze vacatures en solliciteer direct.

Vragen over onze vacatures?

Zit er niet direct een passende vacature voor jou bij? Stuur dan een
Rexel Nederland
Postbus 22, 2700 AA Zoetermeer
Bleiswijkseweg 35, 2712 PB Zoetermeer
T: 088-5007000
info@rexel.nl

Ga naar www.rexel.nl